Recent Posts

Pages: 1 [2] 3 4 ... 10
11
For Sale / Wanted / Unifilter Foam Filter for sale
« Last post by jkroes on May 09, 2018, 09:33:01 am »
Selling two Unifilter foam filters plus one pre filter. Part number AU 1417. Used for one season. Switched to another filter system so no longer needed. $75 for the three pieces



12
For Sale / Wanted / Re: WANTED ... Wheel hubs or Wheel set (stock)
« Last post by jkroes on May 08, 2018, 12:24:43 pm »
Either of you still have your set left? I have a stock 21/19 set I might be willing to trade. PM me if you do.
13
Introductions / Re: New Member with a 16' that burns oil like CRAZZZZYYYY!!!
« Last post by navydive on April 24, 2018, 06:31:01 pm »
So how is the bike doing? i am having the same issues, but being the 2nd owner of a 2015 since last April, i have no warranty. Love the bike tho!
14
General Maintenance / Re: clutch plates grabbing?
« Last post by Yodasaki on April 20, 2018, 12:28:13 am »
The information is very interesting.
15
690 Discussion / Re: 2015 690 Enduro R foot peg raise
« Last post by Yodasaki on April 20, 2018, 12:28:05 am »
I am looking for these information.
16
General Maintenance / clutch plates grabbing?
« Last post by renpar on April 14, 2018, 03:37:30 am »
Hi guys, i recently burnt out my clutch on an over night camping trip and was able to just make it to the nearest town to get a bus home. I retreived my bike a few days later and put a new clutch plates in and it's going great. very responsive and feels like a new bike. My only problem is that when i have the bike on a stand and put it in gear, the wheel spins as fast as it does with the clutch engaged. If i pull the clutch and lean on the bike to put the rear wheel on the ground it will stop spinning, but only just. As soon as i raise the wheel it begins spinning just as fast. It did this before i burnt the clutch out but no where nearly as much. Also, it a little harder to get it to neutral when i stoped at the lights
there's also a tapping noise i can hear when the clutch is engaged (lever not pulled). it seems to go away when i pull the lever.
It's a 2010 model with 10k km
is this caused by
1. the clutch rod not pushing enough?
2. the clutch plates are brand new and gripping a lot because i haven't been for good offroad ride yet?
3. i've done something wrong with the install?

cheers, Rene
17
Introductions / newbie - australia
« Last post by renpar on April 14, 2018, 03:34:04 am »
Hi All,
newbie from australia. Lots of offraod dual sporting. we camp and carry all our gear - camping, cooking, food and fuel. looking forward to reading through the forum
18
Introductions / Another new guy
« Last post by Scvette on April 06, 2018, 10:49:05 am »
Just got a great deal on a new 2017 690. Haven't picked it up yet as I'm not home,won't get home till around the 24th. Can't wait to get it and ride,planning a 5-6 day backcountry trip in August.
19
Airbox, Pipes, and Programmers / Twin Air Filter
« Last post by jkroes on March 31, 2018, 09:43:12 pm »
Anyone have experience with this type Twin Air filter?

I ordered one after getting sick of dealing with the Unifilter. Fits perfect and it the installation is way cleaner than the Unifilter ever was. We will see how well it filters once I can get into some dry, dusty conditions. Canada is still pretty wet right now...

20
Tires / Supermoto wheels
« Last post by Xpatate on March 26, 2018, 11:53:01 am »
Hi,
I have a 690 Enduro 2017. I would like to buy some supermoto wheel for track days. I saw a nice set of Excel that is currently on a 690 enduro 2009. Will this fit bold on on my 2017 ? Do I need some space or whatever for the ABS sensor crap ?

thanks !
Pages: 1 [2] 3 4 ... 10